Injeksjonssystemene fra fischer er ikke bare utviklet, men også produsert i Tyskland. Fra forskning på laboratoriet til blandingen av ingrediensene og injeksjonen av de spesialutviklede patronene, er alt produsert i ett anlegg sør i Tyskland. Dette gjør at forskningsresultater, markedstrender og kundekrav raskt kan omfavnes og konverteres til markedsklare produkter.
Vårt kvalitetsstyringssystem er sertifisert i henhold til DIN EN ISO 9001. Gjennom fischer Process System (fPS) optimaliserer vi kontinuerlig våre prosesser og tilpasser oss fleksibelt til kundenes krav. Vi går ikke på akkord med sikkerheten til produktene våre. Vi deltar i de ledende internasjonale, standardsettende rådene innen festeteknologisektoren, og bidrar dermed med vår kunnskap til deres arbeid. Våre produkter er preget av oppdaterte internasjonale godkjenninger, tekniske sertifiseringer og ekspertrapporter. I tillegg til de eksterne ETA-, ICC- og brannmotstandstestene, testes produktene også i vårt eget testlaboratorium etter hvert produksjonstrinn, f.eks. ved hjelp av uttrekksprøver.
Dermed oppfyller fischer-produktene høyeste kvalitetskrav og garanterer maksimal sikkerhet for dine prosjekter.
Ved prosjektering av kjemisk forankring av ettermonterte armeringsjern med strekkbelastninger bør to designmetoder vurderes: design i henhold til ankerteori eller med armeringsjernsteori. Hvis du designer i henhold til ankerteorien, overføres belastningene i armeringsjernene til betongen og avhenger av betongens strekkfasthet for å motstå belastningen. Når designet er i samsvar med armeringsjernsteorien, så overføres belastningene i armeringsjernene til eksisterende armering via trykkstag. I dette tilfellet utføres konstruksjonen på samme måte som innstøpte armeringsjern. Med denne metoden er beregningene i samsvar med Eurocode 2 (EC 2). Prosjekteringsmodellene og byggeforskriftene er basert på en forutsetning om at overføring av laster inn i bærekonstruksjonen er i samsvar med armert betongforskriften. Eventuelle ytterligere nasjonale forskrifter må også følges.
Den nye EOTA-tekniske rapporten TR 069 "Designmetode for forankringer av ettermonterte armeringsjern med forbedret bindingssplittende oppførsel sammenlignet med EN 1992-1-1" tillater utforming av etterinstallerte momentmotstandsdyktige armerte betongforbindelser på et europeisk nivå, som ikke trenger å være utformet som overlappende skjøter. Den nye designmetoden TR 069 kombinerer ankerteorien med armeringsjernsteorien og lukker gapet i verifiseringen for ettermontert armeringsjern som eksisterte så langt.